2024. május 9. - Gergely

Campus Fesztivál Debrecenben

Negyvenezer látogatót várnak a szervezők július 21. és 25. között a Campus Fesztiválra, amelyet immár második alkalommal a debreceni Nagyerdőben rendeznek meg.
2010. július 14. szerda 15:22 - HírExtra
A Campus kiválóan illeszkedik Debrecen nyári kulturális kínálatába, és jó döntés, hogy a fesztivál helyszínét a Vekeri tó partjáról a Nagyerdőbe helyezték - hangsúlyozta Somogyi Béla, a város kulturális alpolgármestere a szerdai sajtótájékoztatón.

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató elmondta: a Campus zenés programjaiban minden műfaj megtalálható, négy nap alatt több mint kétszáz zenekar lép közönség elé. A zenei kínálatból kiemelte a világhírű francia dj-t, Bob Sinclart, a szerb Boban Markovic Orkestart, a magyarok közül pedig a Fish!, a Turbo és a Kiscsillag részvételét.

Nagy érdeklődés előzi meg a debreceni Tankcsapda hazai fellépését, a Kispál és a Borz utolsó itteni koncertjét, illetve a 30 éves Edda és a 20 éves Republic születésnapi műsorát.

Érdekesség, hogy a Campus Fesztivál idei programjához kapcsolódva Debrecen főterén július 22-én a Kowalsky meg a Vega zenekar koncertjét megelőzően ismerhetik meg a felvételizők az idei felvételi ponthatárokat. Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium politikai államtitkára a főtéren egy gombnyomással indítja el majd azt a rendszert, amelyből Debrecenben, Budapesten és Pécsett a hivatalos közzététel előtt két órával már megismerhetőek lesznek a ponthatárok.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását