2024. május 18. - Erik, Alexandra

Újabb tragédia a focigyepen

Az ifjú középpályás, Bakos Zsolt a vasárnap megrendezett Mád elleni felkészülési meccsen mutatkozott volna be a község focirajongóinak. Mindössze két percet játszhatott az életerős fiú.
2010. augusztus 3. kedd 09:40 - HírExtra
 "Keményen küzdöttünk az életéért több mint egy órán keresztül" – idézte fel a megrázó perceket Osváth László, a megyei III. osztályban szereplő Olaszliszka edzője.

Kapott egy ívelt labdát, mellel akarta levenni. Később bizonytalanná vált a mozgása. A játékosok kiabálni kezdtek, ezért tudtam, hogy nagy baj van. Mire odaértem hozzá, már nem volt az eszméleténél – folytatta az edző.

A pályán vízzel hűtötték a kezét, mellkasát és szívmasszázzsal próbálták magához téríteni, amíg a mentők meg nem érkeztek. Az életéért való egy órás küzdelem után a fiút már nem tudták megmenteni. Jelen pillanatban ismeretlen, hogy mi okozta a tragédiát.

Belebolondulok a fájdalomba! Nagyon szerettük egymást. Az unokám az élettársával élt, de mindennap átjött hozzám, és segített, amiben tudott. Halála napján is hozott ebédet, és azzal köszönt el: este jövök, és levágom a füvet neked – elevenítette fel a nagymama, özvegy Bakos Béláné Ica néni (75) Zsolt hozzá intézett utolsó mondatait.

dr. Juhász Mária, a szerencsi sportorvosi szolgálatot ellátó munkatárs szerint minden jel arra mutat, hogy hirtelen szívmegállás okozta a sportoló halálát. A túlhajszoltság és a nagy hőség is közrejátszhat hasonló esetekben, ám a valódi okok gyakran sohasem derülnek ki.



Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását