2024. május 8. - Mihály

Fishburne lánya a pucér testét mutogatja

Laurence Fishburne kikelt magából. A Mátrix sztárja talán nem véletlenül tette mindezt, hiszen a tizenkilenc éves Montana lánya a legintimebb testrészét mutogatja egy pornófilmben! Nem, nem tévesztendő össze a házi videókkal: ez egy hivatalos, „gyári” szexfilm.
2010. augusztus 6. péntek 10:42 - HírExtra
– Hallottam, hogy apám nagyon dühös rám, de még nem beszéltem vele, mióta a film elkészült - nyilatkozta a The Sunnak Montana. - Megértem, hogy nem örül túlságosan, hisz ő világ életében ügyelt a jó hírére, sosem keveredett botrányba. Nekem viszont semmi kedvem az ő árnyékában kínlódni, szeretnék saját jogon karriert csinálni, méghozzá minél hamarabb.


Az Oscar jelölt Laurence nagyon jól tudja, hogy milyen nehéz a színész pályán érvényesülni, már annak sem örült, mikor „kislánykája” bejelentette, hogy színész lesz.

– Laurence Fishburne neve eddig makulátlan volt, érthető, hogy teljesen kikészült, hogy mától őt is lánya pornófilmjével fogják összefüggésbe hozni – mondta az Entertainment Tonight-nak egy ismerősük. - Mostantól akármit tesz is le az asztalra Laurence, a cikkek végén mindig megjegyzik majd, hogy ő a pornóval elhíresült Montana édesapja.

Montana nem így gondolja.

– Majd csak megbékél apu is, ha látja, hogy milyen gyorsan ível felfelé a karrierem – mondta a lány. – Már most minden újságcikk rólam és a filmemről szól, úgyhogy inkább örülnie kéne!
Gratulálunk! Így kell érvényesülni a mai világban! Vagy mégsem?


Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását