2024. május 17. - Paszkál

Gombos Edina megtörte az ősi anyósátkot

Gombos Edina azért is szerencsés, mert az ő életébe nem türemkedett be a szörnyűséges, ősi anyósátok. Sőt, kapcsolatuk irigylésre méltóságát fémjelzi, hogy együtt járnak shoppingolni, mindent megbeszélnek és a Szigetre sem mennek egymás nélkül.
2010. augusztus 6. péntek 12:31 - HírExtra
Könnyű neki, gondolhatják sokan, hiszen férje szülei Havannában élnek, így évente egyszer találkoznak. Edina azonban állítja, ha Alberto édesanyja a szomszédban lakna, akkor sem lenne ez másként.

– Marina Elena 17 évesen szülte Albertót, most 49 éves. Mindössze 14 évvel idősebb, mint én, így inkább érzem a barátnőmnek, mint az anyósomnak. Kifejezetten fiatalos. Két évvel ezelőtt még a Sziget fesztiválra is ki kellett vinnem, és az idén is kimegyünk. Egyébként meg ízig-vérig nő. Imádja a szép cipőket, táskákat– mesélte lapunk munkatársának a Boszorkánykonyha háziasszonya, aki az egész nyarat férje szüleivel tölti. A kubai rokonok ugyanis szeptemberig maradnak Magyarországon. Edina napra pontosan lebontott programmal készült. Az egész országot szeretné megmutatni a nagyszülőknek.

– Budapestet és a Balatont már kipipáltuk, de még rengeteg látnivaló maradt hátra. Meglátogatjuk a nagyobb borvidékeket, a magyar pusztát, bejárjuk a Mátrát és a szülővárosomat, Debrecent, a szomszédos Burgenlandba is kiutazunk. Albertóval Rust a kedvenc városunk, ezt is szeretnénk megmutatni – sorolta fel az alternatív turistaprogramot a szőke tévés.
Edinának nagyon tetszik, ahogy a kubai házaspár megéli a házasságot. Harminc év után sem engedik el egymás kezét, és pontoson érzik egymás rezdülését. Sőt Edinához sincs egy rossz szava az anyósnak.


– A kubai nők egyébként is alázatosak. Marinának soha nem volt még hozzám egy hangos szava sem. Ha valamit másként szeretne, mint én, akkor odajön hozzám, és megkérdezi, hogy én ezt vagy azt, hogy gondoltam, mert neki más a meglátása. De akkor is megvéd, ha Albertóval összezörrenünk. Azonnal leállítja a fiát, szinte mindig engem pártol – áradozott anyósáról a Fem3 csatorna legismertebb arca.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását