2024. május 2. - Zsigmond

Az Alkonyat volt a nyerő a filmszemlén

Az Alkonyat-filmszéria és a Vámpírnaplók című tévésorozat kapta a legtöbb díjat a hollywoodi Universal stúdióban vasárnap megrendezett Teen Choice Awards ceremónián.
2010. augusztus 9. hétfő 19:07 - HírExtra
A nagy sikerű vámpírrománc, az Alkonyat saga 12 díjat gyűjtött be, míg a Vámpírnaplók hét szörfdeszkát mintázó elismerést vehetett át a vámpírkultusznak számos külsőségben is hódoló díjátadón, amelyet felvételről hétfőn este közvetít a Fox televízió.

A ceremónia házasszonya Katy Perry, a California Girls énekese volt, aki teendőit a Glee című televíziós musicalsorozat férfi szereplőivel osztotta meg.

Az Alkonyat-sorozat sztárja, Robert Pattinson négy díjat is elnyert, közülük az egyiket az Emlékezz rám című romantikus drámában nyújtott alakításáért kapta. "Remek, hogy valamivel az Alkonyaton kívül is nyertem" - jegyezte meg a színész.

A kamaszok közönségdíjával a televízióban, filmvásznon, zenében vagy sportban kiemelkedőt alkotó hírességeket jutalmazzák a szavazók. Idén 85 millió online szavazat alapján dőlt el a díjak sorsa.
Sandra Bullock a legjobb drámai filmszínésznő díját kapta A szív bajnokaiért, Channing Tatum pedig a legjobb akciókaland filmszínészét a G.I. Joe című moziért.

A távollevő Justin Biebernek is jutott a díjesőből: az énekes kamaszsztár négy kategóriában győzött, többek között ő lett a nyár zenei sztárja. Taylor Swift, aki szintén nem volt jelen a ceremónián, videofelvételen üzent a közönségnek: négy közül egyik szörfös díját egy tóban úsztatta meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását