2024. május 3. - Tímea, Irma

Megvan a Fidesz székesfehérvári jelöltje is

Megnevezte önkormányzati képviselőjelöltjeit a Fidesz Székesfehérváron; a 14 választókörzetben induló jelölteket rendezvény keretében, Cser-Palkovics András, a párt helyi polgármesterjelöltje mutatta be hétfőn.
2010. augusztus 9. hétfő 21:48 - HírExtra
A pártszövetség színeiben induló jelöltek szakmailag és emberileg is felkészültek arra, hogy kérhessék a város választópolgárainak a bizalmát és felhatalmazását egy-egy választókörzet képviseléséhez. Felkészültek arra, hogy együtt, csapatként irányíthassák a várost, és sikerre vigyék a közös ügyet, Székesfehérvár fejlesztését - hangsúlyozta a polgármesterjelölt a zsúfolásig megtelt Pelikán udvarban.

Székesfehérvár 1-es választókörzetében Égi Tamást, a közgyűlés pénzügyi bizottságának elnökét, a 2. körzetben Gyóni András tanárt, gimnázium igazgatót, a 3-asban Horváth Miklósné vegyészmérnököt, a 4.-ben Kovács Zsolt ügyvédet, az 5.-ben Mészáros Attila újságírót, a 6.-ban Brájer Évát, a közgyűlés kulturális és turisztikai bizottságának jelenlegi elnökét jelölték.

A 7. választókörzetben Szilády Dezső autószerelő mester, a 8.-ban Viza Attila informatikus, a 9.-ben Kiss Judit villamosmérnök, üzemgazdász, a 10.-ben Földi Zoltán tanár, iskolaigazgató, a 11.-ben Bezzegi Pál, a közgyűlés városfejlesztési bizottságának elnöke, a 12.-ben Östör Annamária, a közgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke igyekszik megszerezni a választók bizalmát.

A 13. választókerületbe Horváth Miklós Csabát, a közgyűlés sportbizottságának elnökét, a 14-esbe pedig Dienesné Fluck Györgyit, a szociális bizottság elnökét jelölte önkormányzati képviselőnek a Fidesz pártszövetség Székesfehérváron.

A csapat választási programját azokra a kérdőívekre adott válaszok alapján véglegesítik, amelyeket "Nekem Fehérvár" elnevezéssel Cser-Palkovics András küldött el július végén valamennyi székesfehérvári családhoz; ebben arra kér választ tőlük, miként ítélik meg a település fejlődését az MSZP- SZDSZ-es vezetés elmúlt 12 évében, mit várnak a következő városvezetéstől, s milyen fejlesztéseket tartanának fontosnak.

Eddig több száz kitöltött kérdőív érkezett be a Fidesz városi szervezetéhez. Még két hétig várják a válaszokat, majd az összegzésük alapján alakul ki a végleges program - mondta el a polgármesterjelölt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 10. 13:54
Tarolni is fognak rendesen!

Az mszp meg kap megint egy szép nagy pofont.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását