2024. május 6. - Ivett, Frida

Hárommillió forint a gyermekalapnak

Mintegy hárommillió forintnak megfelelő pénz folyhatott be a szervezők számítása szerint annak a jótékonysági váltóversenynek köszönhetően, amelyet a LEN, a kontinentális szövetség rendezett az UNICEF, az ENSZ Gyermekalapja javára a budapesti úszó Európa-bajnokság szombati napján.
2010. augusztus 14. szombat 21:02 - HírExtra
A LEN és az UNESCO közötti együttműködés részeként a margitszigeti Eb-re szóló minden belépő árából egy eurónyit ad át az európai szövetség a nemzetközi intézménynek, ily módon is segítve a megvalósítását ama nemes feladatnak, amelynek célja tiszta, egészséges ivóvízzel ellátni a világ rászoruló gyermekeit.

A szombati úszóstafétában ifjú évjáratúak és felnőttek egyformán helyet kaptak, s utóbbiak között olyan hírességek is vízbe csobbantak a Széchy-uszodában, mint például az úszó olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Ágnes, a UNICEF magyarországi sportnagykövete, továbbá ötkarikás bajnoktársa, a korábbi sokszoros úszóvilágbajnok Szabó József vagy éppen a vízilabdában olimpiai aranyérmes Székely Bulcsú.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását