2024. május 2. - Zsigmond

Titokban megesküdtek Ördög Nóráék?

Másfél évvel azután, hogy kiderült a műsorvezető és a fotós szerelme, a pár hivatalosan is összekötötte az életét. Legalábbis a lesifotó alapján erre lehet következtetni.
2010. szeptember 6. hétfő 09:43 - HírExtra
Ördög Nórát és Nánási Pált, a Blikk buktatta le, mikor az egyik olvasóriporterük felfigyelt a párra a tihanyi templom mellett. Nóri egy fekete szoknyát és egy fehér kiskabátot viselt. A friss házasokról képeket készítettek, majd a tucatnyi emberrel együtt – akik velük voltak –beültek az autóikba.

„Csak annyit hallottunk, hogy Nóri odaszólt a többieknek, hogy menjenek a házhoz” – tette hozzá a szemtanú. Mint kiderült, Ördög Nóra és Nánási Pál is két hét szabadságot vettek ki a munkahelyéről. Úgyhogy valószínűleg épp mézesheteiket töltik valahol…

Az RTL Klub műsorvezetőjének és a Playboy fotósának románca 2008 karácsonyán látott napvilágot, néhány hónappal azután, hogy Nóra hozzáment a csatorna egyik produceréhez, Rubin Kristófhoz. A házasságnak végül válás lett a vége, de nem búslakodott sokáig Nóri.

Négy hónappal a vásás után, Nánási Pál személyében újból rátalált a szerelem. A párt, tavaly júliusban láthattuk először együtt mutatkozni és azóta már közös házat is vásároltak. Így valójában nem is meglepő, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását