2024. május 6. - Ivett, Frida

Angelina Jolie ronda punkcsaj volt

Angelina Jolie egy rút kiskacsa volt gyerekkorában még akkor is, ha egy internetes szavazáson az évtized szépségikonjává választották a színésznőt.
2010. november 8. hétfő 10:37 - HírExtra
Alig múlt egyéves, amikor 1976-ban apja, John Voight elhagyta családját, és Angelina édesanyjával, Marcheline Bertranddal előbb New Yorkba, majd 11 évesen Los Angelesbe költöztek.


A család igen szerény körülmények között tengette mindennapjait: a kis Angie használt ruhákat hordott, a gimnáziumban is alig volt barátja. A társai csúfolták markáns arcvonásai és soványsága miatt, amitől még inkább magába zárkózott: valóban, nem éppen a legjobb lelki támasz egy tinédzsernek.

Amikor kudarcba fulladt első kísérlete, hogy modell legyen, elkezdte késsel vagdosni a karját: valószínű úgy gondolta, ettől jobb lesz neki. Felnőttként így vallott erről: „Ez egyfajta terápia volt számomra. A fájdalom emlékeztetett arra, hogy legalább életben vagyok."

14 évesen otthagyta a színitanodát, fekete ruhákban járt, lilára festette a haját, és egy garázsba költözött a barátjával. Két évvel később, amikor szakított a fiúval, visszatért a színi iskolába, és befejezte a gimnáziumot.

Ekkor kapta meg első szerepét a Lenny Kravitz „Stand by My Woman" dalához készült videoklipben, és innen nem volt megállás.

Jolie azonban nem felejtette el élete legmagányosabb éveit: „A szívem mélyén még mindig egy tetovált punk lány vagyok, és ez örökre így lesz" – mondta egy interjúban.

Punks not dead!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását