2024. május 3. - Tímea, Irma

Geszti miatt esett ki Wolf Kati?

Ismét megfagyott a levegő az X-Faktor stúdiójában, amikor Geszti Péter a nézőkre bízta a továbbjutó sorsát. Nagy Feró annyira kiborult, hogy még a műsor után is szúrós tekintettel nézett a mentorokra.
2010. november 29. hétfő 12:17 - HírExtra
Most harmadszor esett meg a verseny során, hogy a mentorok nem merték vállalni a döntés felelősségét. De ez nem is meglepő! Az vesse rájuk ezért az első követ, aki felvállalná, hogy szembeszegül a többezres rajongótáborokkal.

Nagy Feró Wolf Katit, Keresztes Ildikó Takács Nikolast – vagyis saját versenyzőjét – mentette volna meg, Malek Miklós Nikolas kiejtésére voksolt, míg Geszti eldönthette volna ki jusson tovább… Azonban erre képtelen volt, ezért a nézők szavazataira bízta a döntést, noha Feró figyelmeztette, hogy ezzel biztosan kiejti Wolf Katit.

„Geszti is tudta, hogy főleg a lányok szavaznak, ők pedig a férfiakat juttatják tovább” – mondta a mérgesen Nagy Feró, aki szerint Geszti döntése mögött egyéb szándék is lapulhatott.

„Péter nagyon jó abban, hogy marketinggel erősítse Janicsák Vecát, saját versenyzőjét. Talán az is közrejátszott döntésében, hogy Kati kiejtésével a versenyben maradt egyedüli lányként az ő mentoráltja gyűjtheti majd be a férfiszavazatokat. És lássuk be, a barátságunk ellenére, ez mégiscsak egy verseny közöttünk” – tette hozzá Feró.

Geszti kikérte magának ezt a feltételezést és a következőt reagálta: „Én csak egyszerűen nem tudtam dönteni, mert nem ennek a két fantasztikusan jól éneklő embernek kellett volna párbajoznia, hanem másoknak, két fiúnak, így vissza kellett dobnom a labdát a közönségnek.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását