2024. május 19. - Ivó, Milán

Ronaldinho hazatér

Szinte már biztos, hogy véget ér Ronaldinho európai karrierje, az aranylabdás brazil futballista ügynöke, egyben bátyja, Roberto Assis ugyanis bejelentette, hogy testvére visszatér szülőhazájába.
2011. január 3. hétfő 18:05 - HírExtra
Roberto Assis egyúttal hozzátette: a három legnagyobb brazil csapat, azaz a Flamengo, a Gremio és a Palmeiras is szeretné megszerezni a 2002-ben világbajnok Ronaldinhót, a végső döntést pedig várhatóan néhány napon belül meghozzák.

A kivételes képességű játékmester 2001-ben tette át székhelyét az öreg kontinensre, két évig a francia Paris Saint-Germain együttesénél futballozott, majd ezt követően az FC Barcelonához igazolt, ahol pályafutása legeredményesebb időszakát töltötte el. 2008-ig két bajnoki címet nyert a csapattal, valamint a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodott, ekkor érdemelte ki az Aranylabdát is. 2008-ban szerződött Milánóba, ám az azóta eltelt időszakban nem tudta megközelíteni "fénykorát", az utóbbi hónapokban pedig már a kezdőcsapatba sem fért be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását