2024. május 9. - Gergely

Megállási tilalom lesz az EU-elnökség miatt

Az EU-elnökség első rendezvényei miatt a főváros több pontján megállási tilalom lép életbe az elkövetkező napokban.
2011. január 5. szerda 09:45 - HírExtra
Szerdán reggel 6 órától tilos lesz megállni az V. kerületi Apáczai CsereJános utca mindkét oldalán a Roosevelt tér és a Vigadó tér közötti szakaszon, valamint az Erzsébet téren a Le Méridien szállodánál. A megállási tilalom egészen pénteken éjfélig tart.

Csütörtökön reggeltől pénteken éjfélig a Parlament környéki utcákban lesz megállási tilalom. Ugyancsak csütörtök reggeltől nem lehet megállni a IX. kerületi Sóház utcában, a Vámház körút és a Csarnok tér által határolt szakaszon.

Ez a tilalom este hat óráig tart. Pénteken a főváros II. kerületében, a Millenáris Park környékén kell megállási tilalomra számítaniuk az autósoknak: reggel 6 és este 8 óra között a Káplár utcai bekötőúton, szombaton éjfélig pedig a Kis Rókus utcán, a Marcibányi téren, valamint a Fény utcában lesz tilos megállni autóval.

A tiltott helyeken parkoló autókat a rendőrség elszállítja egy
közelben kijelölt helyre. Az elszállított autókról tulajdonosaik a rendőrségi forgalomirányító központ 267-4673-as telefonszámán érdeklődhetnek.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását