2024. május 5. - Györgyi

Mennyit kóstál az új házak építése?

A katasztrófában érintett három településen, Kolontáron, Devecserben, és Somlóvásárhelyen legfeljebb 250 lakóházat kell lebontani, és 150 új lakást építeni, mindez nettó 4 milliárd forintba kerül - derült ki két közbeszerzés eredményhirdetéséből.
2011. január 12. szerda 17:31 - HírExtra
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - mint ajánlatkérő - a szerdai Közbeszerzési Értesítőben tette közzé a bontásra és az új építésre kiírt két közbeszerzés eredményét. Az első tender a fővállalkozásra szólt, mint a korábbi hírekből tudott volt, azt a VeszprémBer Zrt. nyerte.

Ami új információ: a fővállalkozási tendert három ajánlattevő közül nyerte a VeszprémBer Zrt., nettó 4 milliárd forinttal. Az összeg megegyezik az előzetesen becsült értékkel. Az ugyanerre a munkára kiírt műszaki ellenőri tendert a Piliscsaba-Klotildliget székhelyű Csíky és Társa Beruházás-szervező Kkt. nyerte nettó 80 millió forinttal.

Mindkét tender hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzés volt.




Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását