2024. május 2. - Zsigmond

Mentőkre támadt a részeg biciklis férje

A közelmúltban egy koradélutáni órán az egyik tokaji nagyáruház előtti kerékpárúton haladt kerékpárral egy tiszaladányi férfi és felesége, amikor az asszony – részegen – felborult és megsérült.
2011. január 17. hétfő 15:33 - HírExtra
Nem sokkal ezután egy ismeretlen riasztása nyomán a tokaji mentőállomásról mentőautó érkezett, majd a mentőápoló és a gépkocsivezető felállították a földről a sérültet, hogy a mentőhöz kísérjék. A férjnek azonban ez valamiért nem tetszett: megpróbálta megakadályoznihogy a mentők tegyék a dolgukat, lökdöste őket, és ki akarta cibálnia a kezükből a feleségét. Amellett kardoskodott, hogy az asszonyt nem kell megvizsgálni, elszállítani, majd ő hazaviszi.

A mentősök többször is felszólították, hogy a felesége érdekében hagyja, hadd tegyék a dolgukat,m mert az előírás alapján kórházba kell őt szállítani. Miután az asszonyt sikerült beültetni a mentőbe és a mentőápoló vizsgálni kezdte, a férj megpróbálta a kocsiból is kirángatni a feleségét.

Ekkor újfent felszólították, hogy ne akadályozza a munkájukat, majd a gépkocsivezető megkísérelte távol tartani a férjet a mentőtől, miközben a telefonján a rendőrséget hívta. A férfi ekkor fejbe vágta, majd lábon rúgta a mentősofőrt. A harcias férfit a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és a tokaji rendőrőrsre állították elő. Kihallgatása után őrizetbe vették, majd a Szerencsi Városi Bíróság előzetes letartóztatását rendelte el. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folyik a büntetőeljárás.
Forrás: MTI-ÖS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását