2024. június 1. - Tünde

Ibrahimovic nem fél

A Leonardóval repülőrajtot vett Inter a hét közben megnyerte elmaradt mérkőzését a Cesena ellen, már csak három egységnyire van a listavezető Milantól. A hétvégén a kék-feketékre vár komolyabb megmérettetés.
2011. január 22. szombat 10:13 - HírExtra
A Leccében legutóbb pontot vesztő éllovas csütörtökön meggyőző játékkal ütötte ki az olasz kupából a Barit. A mérkőzésen először játszott kezdőként Cassano, és gólt szerzett a tavaszi szezon felfedezettje, a német-kazah Alexander Merkel. A győzelem növelte a rossonerók harci kedvét, ezt Zlatan Ibrahimovic nyilatkozata is megerősítette:

- Nem félünk az Intertől - hangsúlyozta a svéd. - Tudom, hogy tele vannak önbizalommal az elmúlt hetek eredményei után, de nem szabad, hogy ez kizökkentsen minket. Nekünk csak és kizárólag magunkkal kell foglalkozni. Ha jól csináljuk a dolgunkat, megőrizzük előnyünket és az élen zárjuk a bajnokságot.

Céljuk eléréséért sokat tehetnek a rossonerók a 21. fordulóban is, a lombard gárda a Cesenát fogadja. Cassano várhatóan továbbra sem lesz a kezdőcsapat tagja, és a padon kezdi a találkozót a Lecce ellen nem túl jó formát futó Pato is.

A két milánói rivális közül kétségtelenül az Internek lesz nehezebb dolga, a címvédő vasárnap a mindenkire veszélyes, remek formában lévő Udinese otthonába látogat. Az önbizalomtól duzzadó két csapat találkozója élvezetes és emlékezetes összecsapást hozhat, főleg azért, mert az utóbbi időben egyik támadósor sem fukarkodik a gólokkal. Az Eto’o - Di Natale különmeccs a forduló egyik slágere lehet. Diego Milito sérülése miatt Leonardo minden bizonnyal a Pandev, Eto’o duónak szavaz bizalmat.

A huzamosabb ideje hullámvasúton ülő Lazio ezúttal Bolognában vendégeskedik, a kiesés ellen küzdő ellenfél otthonában sohasem kellemes vizitálni, főleg ha az ellenfélnél ott van Marco Di Vaio, aki bármikor képes egyedül eldönteni a meccset. Érdekes hír az égszínkékek háza tájáról, hogy Lotito elnök meg akarja szerezni a Sampdoria szélsőhátvédjét, Reto Zieglert, aki honfitársával, Lichtsteinerrel ideális párost alkothatna. Az ajánlat mindenesetre azt mutatja, hogy Rómában nem tettek le a bajnoki címről.

A főváros másik felében sem! A Roma ugyanis az idegenben nem túl acélos Cagliarit fogadja, és feltétlenül nyernie kell, ha továbbra is az üldözőboly tagja akar maradni. a bordó-sárgáknál Pizzarro és Adriano kivételével mindenki hadra fogható, a vezérfarkas, Totti ezúttal is a kezdőben kap helyet.

A Napoli Rudolf Gergelyékhez Bariba látogat, és nyilván győzelemmel szeretné abszolválni a déli csapatok ütközetét, a Barzaglit megszerző Juve a Koman Vladimirt és immár Laczkó Zsoltot foglalkoztató Sampdoriánál vizitál, a genovaiakat ismerve az Öreg Hölgy sem számíthat könnyed vasárnap délutáni teázásra.
Forrás: SamsungSport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását