2024. május 14. - Bonifác

Sziporkázó visszavágó várható?

Az Arsenal csapata 2-1-re legyőzte szerdán a Barcelonát a Bajnokok Ligájában, mindkét csapat vezetőedzője izgalmas, nagy csatára számít a visszavágó kapcsán.
2011. február 17. csütörtök 10:46 - HírExtra
Az Arsenal gárdája a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján 2-1-re verte a Barcelonát, amely az első félidőben vezetést szerzett. A 26. percben Messi passza után Villa lépett ki, majd higgadtan a hálóba gurított. A katalánok akár növelhették volna előnyüket idegenben, de a vendégek kihagyták helyzeteiket.

A mérkőzés hajrájában az Arsenal fokozatosan fölénybe került, a 78. percben pedig Van Persie kiegyenlített. Öt perc múlva egy újabb gyors támadás végén Arsavin már a vezetést is megszerezte Arsene Wenger gárdájának, amely így minimális előnnyel várhatja a barcelonai visszavágót.

- Ez a győzelem önbizalmat adhat a csapatnak, amely ezúttal is magas szinten futballozott. A második félidő második feléig hagytuk kibontakozni a Barcát, amely sokat birtokolta a labdát. Azonban egyre jobban feljöttünk, és sikerült fordítanunk. Nagyon izgalmas visszavágó vár ránk, biztos vagyok benne, hogy feledhetetlen élmény lesz ez a megmérettetés - jelentette ki Arsene Wenger.

A Barcelona edzője, Josep Guardiola a londoniak kontráit méltatta:

- Fantasztikus volt a meccs, sok helyzet, szép gólok. Sajnos vesztettünk, de előre tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz az Arsenallal. Öröm, hogy sikerült idegenben gólt szerezni, ez a végelszámolásnál fontos lehet. A visszavágó kemény lesz, de a közönségünk is segíteni fog minket. Biztos vagyok benne, hogy idegenben is sokat fog támadni az Arsenal, és nekünk is a saját játékunkkal kell foglalkozni, remek meccsre számítok - mondta a vereség után Guardiola.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását