2024. május 19. - Ivó, Milán

Szombaton Krimifalók napja!

Szombaton bárki egy krimi regényben érezheti magát, aki ellátogat Budapesten a Vörösmarty téren található Gerbeaud Házba. A Krimifalók napja alkalmából bárki beleáshatja magát a krimiket körülvevő világ minden rejtelmébe.
2011. február 23. szerda 14:19 - Kanicsár Ádám
Február 26-án 15 órától kezdve izgalmas több ingyenes program veszi kezdetét a Gerbeaud Házban. A krimi regények rajongói nem csak a bűnügyi világ izgalmas személyeivel találkozhatnak az előadások során, hanem több más program is vár rájuk.

Az érdeklődőkre ujj- és tenyérlenyomat vétel, rohamsisak- és golyóállómellény próba, rabosító fénykép, kriminálgrafológia, álomanalízis, rajzkép-elemzés, hazugságvizsgáló, helyszínelés, krimi kvíz, haláli tárgyak kiállítása, bűnmegelőzési előadás, játékok több, mint 150 könyvnyereményért, végrendeletírás, könyv cserebere, dedikálás, olvasósarok és interaktív nyomozás is vár.

Akik pedig nem csak élményekkel, hanem némi tudással és érdekességgel is gazdagodni akarnak, ugyancsak ingyenesen vehetnék részt különböző előadásokon, ahol megtudhatják, hogyan is dolgozik valóban egy túsztárgyaló, milyen kihallgatási technikákat használ az FBI, vagy hogy hogyan működik egy sorozatgyilkos agya.

Egy krimiregényeknek szentelt napról pedig nem hiányozhatnak természetesen a krimiírók sem. Az eseményen a közönség találkozhat Lőrinc L. Lászlóval, Nemere Istvánnal, Lakatos Leventével, Kovács András Péterrel, Kellei Györggyel és Martha Tailorral is.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását