2024. május 3. - Tímea, Irma

Mesterházy politikai hajtóvadásztatról beszél

Mesterházy Attila arra szólítja fel a kormányt, hogy hagyjon fel a politikai hajtóvadászattal és foglalkozzon a valódi problémákkal.
2011. február 28. hétfő 19:30 - HírExtra
Az MSZP elnöke Orbán Viktor miniszterelnök hétfői Facebook-bejegyzésére reagált így, szintén a közösségi oldalon. A kormányfő arról írt: az államadósság elleni küzdelemben kulcsszerepe lesz annak, hogy számon kérjék azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták. A szocialista pártelnök szerint viszont az elszámoltatás csak "elterelő hadművelet", hogy ne a hétköznapi problémákról és a Fidesz kudarcot vallott intézkedéseiről legyen szó, hanem "azokról a rágalmakról és alaptalan vádaskodásokról, amelyek nem nyertek bizonyítást".

Ha Orbán Viktor megnyugtatóan akarja lezárni a múltat, akkor el kellene számolnia más ügyekkel is, a Kaya Ibrahim és Schlett Csaba nevével fémjelzett botrányokkal, a Happy End és az Ezüsthajó "üzelmeivel" - írta Mesterházy Attila.

Kijelentette: az MSZP nevében visszautasít minden megalapozatlan támadást, amely politikustársait éri, és amelynek stratégiája a korábbi korok koncepciós pereihez hasonlít.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását