2024. május 19. - Ivó, Milán

Vettel csak viccelt

Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német pilótája elárulta, valójában viccnek szánta azt, amikor kétségbeesetten a Ferrariról beszélt. Vettel szerint néhány ember nem érti a humorát.
2011. március 4. péntek 20:16 - HírExtra
A Red Bull-Racing német világbajnoka az elmúlt hónapokban többet beszélt a Ferrariról, mint a saját csapatáról. Sebastian Vettel egyértelművé tette, a Ferrarinál akarja folytatni a pályafutását és még Fernando Alonso-nak vagy Felipe Massának is fizetne azért, hogy egy évet nyaraljon, míg ő a Ferrarinál versenyez.

Vettel most tisztázta a helyzetet.

"Azt kérdezték tőlem, hogy mit szeretnék csinálni, ha valami oknál fogva nem vezethetek a Red Bull csapatnál. Erre azt mondtam, hogy elküldeném nyaralni Fernando-t vagy Felpiét, így be tudnék ülni az egyik Ferrariba, de talán nem mindenki érette meg a humoromat " – nyilatkozta Sebastian Vettel.

"Nagyon kényelmesen érzem magam a Red Bull csapattal. És igen, a Ferrari és a Mercedes márka a tradíciókkal nagyon ösztönző, de mindig az autó teljesítménye áll a középpontban" - így a pilóta.

A Red Bull kijelentette, Vettel szabadon álmodozhat a Ferrariról, ám most úgy tűnik, fentről kicsit rászóltak a bajnokra…
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását