2024. május 2. - Zsigmond

Félmillió egy rablóbandáért

Fegyveres rablás elkövetőit keresi a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.
2011. március 10. csütörtök 15:08 - HírExtra
A háromfős csapat február 07-én 18:30 óra körüli időben Tokodaltárón, házának udvarán támadtak meg egy asszonyt, majd a házba hurcolták, ahol a rablók élettársával együtt kezüket, lábukat megkötözték, majd a házat átkutatták, ahonnan arany ékszereket, mobiltelefont és készpénzt vittek el kb. 1.500.000 Ft értékben.

Az egyik elkövető kb. 170 cm magas, kb. 80 kg, inkább köpcös testalkatú mint izmos, kb. 30 év körüli férfi, aki a sértett elmondása szerint jellegtelen, normál nyugodt hangon beszélt, azonban hangja határozatlan volt.

A férfi fekete színű nadrágot valamint fekete színű dzsekit, fekete vastag kesztyűt viselt, melynek ujjain keresztbe, rózsaszín vagy piros csíkok voltak. Az elkövető a fején, fekete kötött, vastag símaszkot viselt, ami a szemrésznél és a szájánál két különálló lyukban volt kivágva. A maszk nem házilag készítettnek tűnt.

A másik két elkövető szintén fekete illetve sötét ruházatot viselt, valamint sötét sapkát vagy símaszkot. Ezek a férfiak kb. 170 cm magasak és 20-30 év körüliek lehettek.

A lőfegyver leírása: a fegyver csöve és a szán fekete színű volt. A fegyver kisméretű, nem forgótáras, mérete és kialakítása leginkább a PA63 típusú lőfegyverre hasonlít, de annál kisebb.

Az elkövetők helyszínére egy kb. 5-10 év körüli, fekete vagy sötét színű Opel, esetleg Ford típusú 5 ajtós személygépkocsival vagy egy fehér színű Mercedes Vitó-val érkezhettek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 500.000 forintot fizet annak, aki olyan adatot hoz a nyomozó hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható.

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2026. február 07. napján hatályát veszti.
Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását