2024. május 10. - Ármin, Pálma

"Mágikus" ruhadarab - a combfix legendája

Nem biztos, hogy minden nőnek elsőre a combfix jutna eszébe, de a pasik általában belesorolják az első három legszexibb ruhadarab közé. Ha egy nő combig érő harisnyát visel, az összes férfi megfordul utána az utcán.
2011. március 16. szerda 08:29 - HírExtra
Egy vonzó női láb millió férfiszívet lágyít meg másodpercek alatt. Nem véletlenül stoppoltak régen úgy a nők, hogy felhúzták a szoknyájukat, és tulajdonképpen a lábukkal érték el azt, hogy megálljanak a férfiak. Nem a mellüket, vagy a feneküket mutogatták, hanem az egyik legjobb női fegyverüket, a lábukat.

Azért láb is kell hozzá...


Azt pedig elképzelni is nehéz, hogy milyen halálos egy férfi számára, ha egy nő a gyönyörű lábait egy finom combfixbe bújtatja. Sokáig ugye nem volt látható, hiszen régebben a szoknyák merőben a térd alá értek, így a férfiszemek elől el volt rejtve a csipkeréteg. Azonban napjainkban, amikor hódít a miniszoknya, már nem tudunk mindent eltitkolni a kíváncsi tekintetek elől, meg persze azért nem is akarunk. Szerencsére, nem csak a hagyományos, nylon változat létezik, a tervezők ugyanis mindig gondoskodnak valami teljesen újról.

A repertoárban megtalálhatjuk a csíkos, az egyszínű, a mintás, a masnis, a vicces, és a szexis darabokat. Általában a hagyományos verziónál a csipke résznél belül egy vagy két szilikoncsík található. Ez a test melegét felhasználva a combunkhoz ragad, így nem kell attól félnünk, hogy állandóan le fog majd csúszni, és nem is ajánlott nagyon igazgatni. Ám télen vigyáznunk kell ezzel a harisnyafajtával vele. Könnyen felfázás lehet belőle, ha nem figyelünk oda magunkra. Húzzunk fel a combfix alá egy testszínű, vagy vele megegyező színű harisnyát, és már is elkerültük a fel – és megfázás veszélyét. Itt sem kell aggódnunk, hogy esetleg lecsúszna rólunk, hiszen a combnál végződő részen gumírozottak.

A bőség zavara

Arra is figyelnünk kell, hogy a testalkatunkhoz tökéletesen passzoljon a kiválasztott darab. Akármilyen meglepő, a kisméretű hölgyeknek akármelyik fajta jól áll. Őket ugyanis optikailag megnöveli, így bátran viselhetik mindig, legyen szó a hagyományos, vagy a kötött fazonokról. A vékony, hosszú lábú nők részesítsék előnyben a kötött és színes változatot, mert ezzel növelhetik optikailag a vádlijuk méretét, és nem tűnnek majd nagyon vékonynak.

A teltebb hölgyeknek sem kell hanyagolniuk a ruhatárukból ezt a szexi darabot, ám nekik nem javasoljuk a kötött verziót. Maradjanak inkább az elasztikus, matt pamutnál, és abból is a sötétebb változatoknál. Persze, lehet színes csak ne a nagyon világos fajtából válogassanak.
Forrás: Női teázó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását