2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Schumi nagy dobásra készül

Sebastian Vettel, a Forma-1 világbajnoka szerint Michael Schumachertől nagy dolgokra lehet számítani idén. Schumacher csapattársa, Nico Rosberg is optimista.
2011. március 16. szerda 18:44 - HírExtra
Michael Schumacher és a Mercedes GP láthatóan nagyot lépett előre, ám sokan még mindig úgy vélik, hogy a német csapattal nem kell számolni.

Sebastian Vettel, 2010 világbajnoka azon kevesek közé tartozik, akik számolnak a német rekorderrel.

"Michael az a versenyző, akivel mindig számolni kell. Biztos vagyok benne, hogy idén meg fog lepni pár embert. Egyértelmű az, hogy nagyot fejlődött a Mercedes, és ő is sokkal kényelmesebben ül az autójában" - nyilatkozta Sebastian Vettel. "Csak abban bízhatok, hogy azért túlságosan nem lesz gyors."

A Mercedes is hisz abban, hogy idén futamokat nyerhetnek. Ross Brawn csapatfőnök és a hétszeres világbajnok után Rosberg is erősen bizakodó.

"Hiszek abban, hogy a Mercedes idén futamokat nyerhet. Tudom, hogy képesek vagyunk erre, mert az autó rengeteget lépett előre a tavalyi modellhez képest" - nyilatkozta Nico Rosberg.

"Az idei autónk teljes mértékben a Mercedes munkája, ami garancia lehet a sikerre. Sokat fejlődtünk és az eredmények is biztatóbbak, mint tavaly ilyenkor" - tette hozzá Rosberg. "Természetesen nem tudjuk, hogy pontosan hol állunk, és a Red Bull, valamint a Ferrari erősnek tűnik, de jók a megérzéseim a szezon előtt. Fantasztikus lenne a dobogóért harcolni Ausztráliában. Hamarosan minden kiderül."
Forrás: SamsungSport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását