2024. május 5. - Györgyi

Szandika kiborult

Fábry Sándor teljesen kiverte a biztosítékot Szandikánál, a nagydumás showman ugyanis megint beszólt a ValóVilág plasztikcicájának.
2011. április 3. vasárnap 08:14 - HírExtra
A múlt heti Esti Showderben nemes egyszerűséggel egy bőrszatyorhoz hasonlította az egykori villalakó szilikonszáját, amiért Szandika perrel fenyegette meg Fábryt, aki, úgy tűnik, nem rettent meg. A showman ugyanis monológjában előadott egy kitalált levelet, amelyben Szandika felkéri Magyar György sztárügyvédet, hogy képviselje őt a Fábry elleni perben, fizetségül pedig felajánlja neki szolgálatait.

„Szerinted hívjam ki párbajra, vagy a bíróságra hívjam ki, vagy nem tudom, hogy mennyibe kerül, de én ha akarod, hagyom, hogy megfogd a mellemet, meg esetleg táncolok is neked, ha van egy rudad, vagy ha kicsi rudad van, akkor azon táncolok, ahogy akarod" – vágta ízléstelen poénját megint Szandika arcába.

"Eddig kedveltem Fábryt, de ez most már túlmegy minden határon. Szánalmas, hogy megint rajtam viccelődik, és így próbál nézőket szerezni a műsorához. Amúgy Sanyi meg csak szeretné, ha én az ő rúdján táncolnék egyszer" – reagált a plasztikcica.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

wj
2011. április 3. 14:18
Jah, de a guminő valóban nem szolgált rá, h ahogy te mondod, "megalázzák". Nem csak szövegeléssel lehet vkit megalázni. A műnő már amúgy is a "műsorban" bemutatkozott. Fábry - legyen akármekkora paraszt - lényegében csak azt mondta el, amit mindenki tud, csak ő ki is mondta. Szólásszabadság van - elvileg -, így ő is lemondhatja a véleményét a ribancról, mint ahogy láthatta a közönség is Szandrát megnyilatkozni párszor. Ennyi.
katalinka
2011. április 3. 10:18
Akkor orvost neki, de kár a pénzt pocsékolni rá, mert egyhez ért másokat megalázni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását