2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ezt látják rólunk

Magyarország a szuverenitásért való harc előtt áll címmel elemző jellegű tudósítást közölt a magyar gazdaságról szombati számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung.
2011. szeptember 3. szombat 15:44 - HírExtra
Bécsi keltezésű írásában a szerző, a Magyarországgal rendszeresen foglalkozó Reinhard Olt mindenekelőtt a miniszterelnöknek a budapesti nagyköveti értekezleten elhangzott beszédét, valamint legutóbbi, az MR1 rádióban elhangzott nyilatkozatát ismertette.

Magyarországnak a szuverenitásáért való harcra kell berendezkednie - idézte a cikkíró a kormányfőt. Kiemelte: a miniszterelnök szerint meg kell akadályozni, hogy az ország "a görög útra" csússzon. Orbán Viktor döntő fontosságúnak nevezte a Kínával, Oroszországgal, valamint az arab világgal való gazdasági szálak erősítését is - írta Olt. Utalt arra is, hogy a miniszterelnök visszautasította a kormány politikáját ért külföldi bírálatokat.

A rádiónyilatkozatból a cikkíró mindenekelőtt a devizahitelesek megsegítésével kapcsolatos kormányzati elképzeléseket, illetve azt emelte ki, hogy Orbán Viktor a bankokat az eladósodott hitelesek segítésében való részvételre szólította fel. Részletesen ismertette a szerző a devizahitelesek helyzetét, illetve a támogatásukat célzó, eddig elhatározott lépéseket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását