2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gyurcsány nem érti

Gyurcsány Ferenc várhatóan nem megy el a kolontári vörösiszap-katasztrófa ügyét vizsgáló parlamenti bizottság szerdai ülésére - ez olvasható ki a volt kormányfő keddi Facebook-bejegyzéséből.
2011. szeptember 20. kedd 13:05 - HírExtra
Gyurcsány Ferencet, mint a Motim Zrt. többségi tulajdonosát hívta meg következő ülésére a Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság, a volt kormányfő a testület elnökének írt és a Facebookon közzétett levelében ugyanakkor tudatja: soha nem volt a Motim Zrt. többségi tulajdonosa, így gondolja, hogy mégsem őt akarták meghívni az ülésre.

"Ha esetleg mindentől függetlenül személyesen velem szeretnének találkozni, akkor kérem, hogy mint választópolgárok jelentkezzenek be titkárságomon egy kávéra, és alkalmas időpontban örömmel beszélgetek Önökkel bármilyen kérdésről" - fogalmazott Kepli Lajosnak címzett levelében Gyurcsány Ferenc.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását