2024. május 22. - Júlia, Rita

Elhunyt Fojt István

Elhunyt Fojt István, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség elnökségi tagja - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2011. december 19. hétfő 18:10 - HírExtra
A közlemény szerint Fojt István - aki a PR-Telecom ZRt. tulajdonos-vezérigazgatója volt egyben - több mint negyed évszázada dolgozott a korszerű magyarországi kábeltelevíziós és kábel-internetes szolgáltatások elterjesztésén. "Egy miskolci társasházi kábelhálózat kialakításától elindulva az elmúlt bő két évtized alatt saját erőből, hazai vállalkozóként országos méretű, több mint 200 településen százezernél több előfizetőt ellátó szolgáltató vállalkozást hozott létre - olvasható a közleményben.

A Magyar Kábelkommunikációs Szövetség elnökségi tagjaként Fojt István 1999 óta tevékenykedett az ágazat szakmai színvonalának és érdekvédelmi munkájának megerősítésén, a szövetség szakmai kapcsolatainak elmélyítésén, illetve a szolgáltatók tevékenységének megbecsülése érdekében. Kimagasló érdemeket szerzett a kábelszakma hírnevének javításában. Tevékenységének elismeréseként tavaly ősszel a szakma neki ítélte legrangosabb kitüntetését, a Magyar Kábeldíjat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását