2024. március 19. - József, Bánk

Utazás, ajándék, szerelmeskedés

Minden harmadik szerelmespár elutazik Valentin-nap alkalmából a Szallas.hu friss felmérése szerint. Az ünnepről a férfi elsőre az ajándék beszerzésére és a szexre asszociál, míg a nő arra, vajon mivel lepi majd meg őt kedvese.
2019. február 14. csütörtök 11:16 - HírExtra
 A közvélekedés szerint február 14-én többen merülnek el az intimitás rejtelmeiben és bátrabbak is a párok, mint egy átlagos napon. A szinglik negyede reméli, legalább ezen az éjszakán nem kell egyedül ágyba bújnia.

Tízből kilenc szerelmes készül meglepetéssel párja számára ilyenkor, és ötből négyen feltételezik, hogy kedvesük viszonozza ezt valamilyen apró figyelmességgel vagy ajándékkal – derült ki a Szallas.hu friss felméréséből. A leggyakoribb ajándék a virág és a csoki, de minden harmadik pár utazással ünnepli szerelmét Valentin-nap alkalmából. A népszerű ajándékok között szerepelnek még az egyéb programok, mint a közös élmények, wellness és vacsora. „A szállásadók számára legforgalmasabb időszak február 14-e és a közvetlenül előtte vagy utána lévő napok, illetve a közelére eső hétvégék – mondta Keresztes Nóra, a Szallas.hu marketing menedzsere. – Partnereink ilyenkor általában passzoló dekorációval, borral vagy pezsgővel és csokoládé bekészítésével várják a romantikázásra vágyó vendégeket.”

Ajándék, szex, stressz – ezek jutnak eszünkbe a Valentin-napról

Míg a nők többségének a Valentin-napról elsőre az ugrik be, hogy ajándékot kap, a férfiaknak viszont az, el ne felejtsenek bonbont vagy virágot venni. Az asszociációk sorában mindkét nemnél a második helyen az áll, hogy ilyenkor a boltok megtelnek felesleges kacatokkal, szivecskés holmikkal, illetve, hogy a virágosok nagyot szakíthatnak. „Harmadik helyen viszont mindkét nemnél már megjelenik a garantált szex gondolata is” – tette hozzá Keresztes Nóra.

Nem véletlen hát, hogy 75 százalék szerint Valentin-nap éjszakáján több pár merül el az intimitás rejtelmeiben, mint egy átlagos estén. „A szállásadóknál ilyenkor gyakoribb a panasz az átszűrődő szexhangokra, vagy épp a nyilvánosan enyelgő vendégekre” – árulta el a marketing menedzser. A szerelem mellett a merészség is diadalmaskodik február idusán, a válaszadók több mint kétharmada szerint ilyenkor bátrabbak a párok, és előkerülhet szexuális segédeszköz, nem hétköznapi szexi fehérnemű is. Nem ritka, hogy a távozók ott hagynak ezt-azt a szálláshelyen. „Talált már a takarítónő óvszert, vibrátort, alsóneműt is, de volt, hogy bicskára bukkantak” – sorolta Keresztes Nóra. Az ottfelejtett holmikért csak ötből egy vendég jelentkezik.

Bár a többség ilyenkor általában a párjával ünnepli kapcsolatát, sőt gyakran a lánykérést is ez alkalomra időzítik, mégis akadnak olyan esetek, amikor a romantikát beárnyékolja a veszekedés. „A szálláshelyeken kirobbanó balhék indítéka többnyire megcsalás, féltékenység vagy elégedetlenség. Ilyenkor sajnos az is megesik, hogy a vita a többi vendég nyugalmát megzavarja” – ismertette a szállásadók tapasztalatait Keresztes Nóra. A szingliket sem kell félteni: többségüket nem vonzza a „Valentin-napi egyéjszakás” gondolata, de negyedük nem ellenkezne, ha lenne rá lehetősége, tízből egy pedig már átélt hasonlót, és reméli, idén sem kell egyedül ágyba bújnia február 14-én. A férfiak többsége egyébként Palvin Barbit és Jennifer Anistont vinnék el romantikázni, míg a nők Csányi Sándorral és Brad Pitt-tel töltenék a Valentin-napot.
Forrás: szallas.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását