2019. május 22. - Júlia, Rita

Jobbik: Nem szakadt le a plafon a bevándorláspárti miniszterelnök mondatai hallatán

Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli adásában arról beszélt, hogy a migráció minden formáját elutasítja, miközben 2015 óta 86 ezer bevándorlót telepített Magyarországra, hogy többek között a nyugati multinacionális vállalatok érdekeit kiszolgálva alacsonyan tartsa a magyar emberek bérét, és pótolja a nyugatra üldözött kivándorlók okozta munkaerőhiányt - írja közleményében a Jobbik.
2019. március 9. szombat 15:21 - HírExtra
 
"Az osztrák hatóságok szerint az osztrák-magyar határon is több ezer illegális bevándorló jutott át, mely egyértelművé teszi, hogy ezek a migránsok a magyar határzárat is könnyedén játszották ki. Ennek ellenére a kormány továbbra sem hajlandó elfogadni a Jobbik javaslatát, miszerint állítsuk vissza az önálló határőrséget.

A fentiekből is látszik, hogy a Fidesz-KDNP kormány nem csak nem tudja, hanem nem is akarja megvédeni Magyarországot a migránsoktól, ugyanis a hatalomban maradásuk egyetlen érdeke a migránsbiznisz fenntartása, mindezt alátámasztva a százmilliárdos hazug propagandával" - áll a párt közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását