2024. március 19. - József, Bánk

Milyen szerszámcsomagok érhetők el a csempevago-lapszintezo.hu kínálatában?

Amikor burkolással kapcsolatos munkák elvégzésére kerül sor, ott nagyon fontos teljes egészében szem előtt tartani a tiszta, precíz és minőségi munkavégzést. Ebből a magas nívóból egyszerűen nem szabad engednünk, ha azt szeretnénk, hogy a megrendelő egyértelműen elégedett legyen a végeredménnyel.
2019. május 17. péntek 10:48 - HírExtra

A burkolás teljes mértékben elképzelhetetlen a hozzá szükséges munkaeszközök vagy az arra összekészített szerszámok nélkül. Ezekre értelemszerűen szükség van, ráadásul velük kapcsolatban is elengedhetetlen a jó minőség.

Mindez rendben is van, persze joggal adódhat a kérdés, hogy pontosan hol és milyen formában lehet beszerezni ezeket a szerszámokat? Hol érhető el az a felület, ahol nem kell hosszadalmas és bonyolult válogatással szenvednünk, hanem minden szükséges dolgot megtalálhatunk a magunk számára egyetlen helyen? Rövid cikkünkben megmutatjuk azt, hogy milyen szerszámcsomagok érhetők el a csempevago-lapszintezo.hu kínálatában.

Fugamosó szett


A Siri fugamosó szettre egyértelműen ráillik az a jellemzés, hogy pedálos kivitelben kapható, szivacsokkal van felszerelve és ellátva, és bármilyen felhasználó számára kiváló választás lehet burkolási segédeszközként.




A használata könnyedén teszi kivitelezhetővé a csempék és fugák eredményes tisztítását, emellett pedig az elvégzett munka után csakis egy olyan felület marad utánunk, amire egész egyszerűen jóleső érzés ránézni. Nem hiányozhat egy burkoló eszköztárából.

Fugamosó vödör három darab görgővel ellátva

Hasonló célt hivatott szolgálni a Siri fugamosó vödör, ami egész pontosan 3 db görgővel, ezen felül pedig egy plusz mosó szivaccsal is el van látva. Nagy előnye, hogy kifejezetten mobilis, egyik helyiségből a másikba való áthelyezéséhez pedig nincs szükség nagyobb erőkifejtésre.

A könnyed mozgathatóságot, emellett pedig a hatékony munkavégzést az segíti, hogy a vödör alsó része görgőkkel van ellátva, amiken tetszés szerint mozgatható előre vagy hátra a fugamosó. A tizenöt literes térfogat pedig elegendő vízmennyiség tárolását teszi lehetővé nagyobb helyiségekben is a tisztításhoz.

Egyéb fugamosó vödör

Huszonnégy literes kivitelben, lemosó szivaccsal és fugabehúzó gumival ellátott vödör is elérhető a csempevago-lapszintezo.hu kínálatában. Talán mondani sem kell, hogy a nagy térfogat mekkora felület megmunkálására teszi alkalmassá.
 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását