2024. május 9. - Gergely

Babakocsi-választás előtt állsz?

Akkor először is engedd meg, hadd gratuláljunk a gyermekedhez, majd hadd dicsérjünk meg téged, hogy ilyen alapossággal keresed a babádnak a tökéletes babakocsit.
2022. március 19. szombat 07:30 - HírExtra

Nincs egyszerű dolgod, a választék hatalmas, sokszor nem is veszi észre az ember, hogy mi a különbség egy-egy babakocsi között. Rengeteg paraméter, számok, anyagok, színek, funkciók, nem nehéz eltévedni köztük, a NiKiCa Bababolt azonban a segítségedre lesz!

A körültekintő vásárlás itt egészen fontos, hiszen nem elég, hogy a babád hosszú órákat fog benne tölteni, de hatalmas összeget is fogsz otthagyni a pénztárnál, így valóban fontos, hogy jól válassz!

Milyen a jó babakocsi?

Elsősorban biztonságos, másodsorban illeszkedik az igényeitekhez.

Fontos eldönteni, hogy kétfunkciós vagy multifunkciós babakocsit keresel-e. Míg korábban a kétfunkciós volt az egyetlen opció, addig mára már szinte teljesen lekerült az áruházak polcairól, ugyanis a multifunkciós babakocsik megjelenése teljesen letaszította a trónról.

A multifunkciós babakocsi már születéstől kezdve használható egészen tipegőkorig, felszereltsége, extrái sokkal többet kínálnak, mint kétfunkciós társaik, és árban sem igen térnek el.

Szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy csak kiváló minőségű és biztonságos, övvel ellátott termékeket válasszunk, hiszen egyetlen óvatlan mozdulat is okozhat balesetet, ha nincs bekötve a baba, vagy épp silány anyagból készült a babakocsi.

Hogyan válassz magatoknak babakocsit?

Talán ez a legnehezebb kérdés, de íme néhány megfontolandó kérdés.

1.Mennyit fogtok autózni és mennyit tömegközlekedni?

2.Boltba fogtok majd járni babakocsival?

3.Milyen talajon fogod a legtöbbet tolni a babakocsit?

4.Mekkora helyed lesz tárolni?

5.Milyen magasak azok, akik tolni fogják?

6.Van testvér, aki szintén babakocsizna még?

7.Befér az ajtón, a liftbe, a csomagtartóba?

8.Szeretnél vele kocogni is, vagy esetleg túrázni?

Ha ezekre mind megvan a válasz, akkor irány a NiKiCa Bababolt babakocsi részlege, ahol szakértők segítségével választhatod ki a számotokra tökéletes modellt! Fontos, hogy érdemes kipróbálni is, akár baba nélkül, hogy mennyire kényelmes tolni, mennyire áll rá a kezünk a babakocsi mozgására.

Kapocs a külvilággal!

Most talán még fel sem méred, de amikor már otthon leszel a babáddal, akkor rájössz, hogy a babakocsi több, mint egy gyermekszállító eszköz, ugyanis ez a kiegészítő jelenti a kapcsolatot a külvilággal.

A szülés utáni nehéz időszak során aranyat fog érni egy jól választott babakocsi, amely lehetővé teszi majd, hogy elmenj a babáddal sétálni, ügyet intézni, kocogni vagy csak a környékbeli anyukákkal bandázni.

Fontos, hogy megmaradjon a kapcsolat a külvilággal, és hogy az ne csak virtuális legyen, ugyanis az elengedhetetlen a testi-lelki egészséged fenntartásához!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását