2024. május 10. - Ármin, Pálma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Berlusconi ingyen szexelt

Silvio Berlusconi olasz kormányfő azt mondta egy szexbotrány ügyében ellene indított vizsgálatról szólva, hogy sohasem fizetett szexuális szolgáltatásért. "Sohasem fizettem meg nőt.
2009. június 23. kedd 23:20 - HírExtra
Sohasem értettem, hogyan lehetséges szexuális kielégülés a hódítás öröme nélkül" - mondta egy interjúban, amely szerdán jelenik meg a Chi című olasz hetilapban, és amelyből előzetesen részleteket közölt kedden az olasz ANSA hírügynökség. Olasz nyomozók kihallgattak a minap négy fiatal olasz nőt, akik mind azt állítják: pénzt kaptak azért, hogy részt vettek összejöveteleken Berlusconinál. A dél-olaszországi Bariból való hölgyek állítják, hogy pénz fejében "rendelkezésére álltak" a kormányfőnek.

Azt is állítják, hogy egy 27 éves drogkereskedő hajtotta fel és szerződtette őket a Berlusconi-villákban rendezett partikon való részvételre. A múlt héten robbantotta ki az ügyet egyikük: Patrizia D'Addario Bariban élő call girl (telefonon lakásra hívható prostituált) számolt be a Corriere della Sera című milánói lapnak a Berlusconi római rezidenciáján tett látogatásairól és javadalmazásáról.

A riporter megkérdezte az olasz kormányfőt: nem sejtette-e, hogy D'Addario luxusprostituált, és csapdát akar neki állítani? Berlusconi azt felelte, hogy "ha bárkiről ilyesmit gyanít, ezer kilométeres távolságot tart tőle". A kormányfő szerint valaki lefizette D'Addariót, hogy lejárassa őt. Ez volt Berlusconi első érdemi nyilatkozata az ellene folytatott vizsgálatról, eddig beérte azzal, hogy badarságnak minősítette az egész ügyet.

A 72 éves milliárdos médiacézár, kormányfő tekintélyét botrányok sorozata tépázza hetek óta. Újabb és újabb leleplezések látnak napvilágot állítólag vad magánéletéről, egy tizenéves lányhoz fűződő furcsa kapcsolatáról, zűrös válási ügyéről és a villáiban rendezett állítólagos orgiákról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását