2024. május 3. - Tímea, Irma

Még novemberben eldől a pécsi Expo Center sorsa

Eldől november végére, hogy mi lesz a további sorsa a 2,5 milliárd forintból felépített, tavaly szeptemberben nyílt pécsi multifunkcionális konferencia- és vásárközpontnak, amely idén mintegy félmilliárd forint hiányt halmozott fel - írta szerdán az Új Du
2007. november 14. szerda 11:14 - Hírextra
Tasnádi Péter, a baranyai megyeszékhely szocialista polgármestere elmondta: mindenképpen dönt a városvezetés arról, hogy eladják, esetleg vásárcsarnokká, telephellyé, vagy raktárrá alakítják a jóval nemesebb feladatok ellátására létrehozott Expo Centert. Egyúttal fontolgatják annak vizsgálatát, ki a felelős a balul sikerült beruházásért.

A feladat nem könnyű, mert az építésre felvett kölcsön 2014-ig évi 300 millió forintot tesz ki, ilyen teherrel pedig eladhatatlannak tűnik az ingatlan. Ráadásul a fenntartása is sokba kerül. A sátorszerkezetes épület téli fűtése és nyári hűtése komoly költségeket emészt fel - olvasható a Baranya megyei napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását