2024. április 30. - Katalin, Kitti

Sienna Miller harcost alakít

Sienna Miller most ruhái helyett nőiességéből bújt ki, és igazi harcost alakít.
2008. február 23. szombat 06:38 - Hírextra
Sienna Miller finom nőiességével és óriási őzike szemeivel hódított eddig a filmvásznon. Most bekeményít: és megmutatja a tutit.

A 26 éves színésznő Los Angelesben kezdte meg legújabb hollywoodi – remélhetőleg –sikermozijának forgatását. A kémhálózatba beépült végzet asszonyát, a komisz Baroness-t alakítja a G.I. Joe-ban.

A szerep és valódi énje közti különbség a forgatási szünetekben azonnal feltűnt. Egyik pillanatban még egy temetés kellős közepén áll kezében az amerikai zászlóval, hazafias tekintettel. Azonban amint eljött a szünet, a színésznő előkapta táskájából csodafegyverét, a mobilját, és önfeledten csacsogott.

A szőkeség elmesélte, hogy a forgatás előtti pár hónapja nem volt egy leányálom. Minden idejét lefoglalta, hogy igazi harcos testté formálja nőies alakját. Felkészítő edzéseken vett részt, trénere pedig nem kímélte, jól megizzasztotta a színésznőt.

- Duzzadok az izmoktól - dicsekszik a kimerült Sienna.

Az ökölvívó leckék mellett megtanították a szépséget éles fegyverrel is bánni. Szüksége volt rá, hisz igazi rosszlányt játszik, aki mindenkit lever a lábáról combig érő csizmájában.

Sienna volt az első sztár, akit leszerződtettek a filmhez. Azóta csatlakozott hozzá több csillag, többük közt Channing Tatum és Dennis Quaid is.

Az akcióhős G.I. Joe egy második világháborús játékfiguraként indult, hamarosan azonban közkedvelt rajzfilmmé vált, és nemcsak Amerikát, de az egész világot meghódította. Egy csapat különleges kém küzd Cobrával. A gonosz szervezet egy skót fegyverkereskedő fejéből pattant ki.

A filmet jövő augusztusban mutatják be a mozikban. Sienna egy romantikus komédiában tűnt fel először Sean Bean oldalán.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását