2024. április 30. - Katalin, Kitti

Janet az oltár előtt

A Jackson családban divat a lagzi, Michael után húga, Janet is triplázásra készül. A kitartó ember arról ismerszik meg, hogy sok rosszul elsült próbálkozás után sem adja fel terveit. Janet Jackson-nak sem szegte kedvét két kriminálisan borzasztó házassá
2008. február 24. vasárnap 12:46 - Hírextra
Legalábbis a szószátyár hollywoodi madarak azt csiripelik, hogy Jermaine Dupri kedvéért ismét magára ölti a fehér ruhát. Legalábbis erre utal, hogy több divattervezőnél is leadta a rendelését, hogy készítsenek neki mennyasszonyi, illetve olyan ruhákat, amikben a lagziban tetszeleghet.

Michael Jackson húga, aki szerencsésebben jött ki a plasztikai sebészek keze alól bátyjánál, már hét éve feszít a hip-hop producer Dupri mellett. Tavaly már az eljegyzést is megülték, így egyértelmű, hogy lassan már az esküvői harangokat kongatják nekik. Bár kisebb hullámvölgyek voltak kapcsolatukban, így az igeneket hátráltathatja majd egy újabb összeveszés. Először akkor szakítottak, amikor kiderült, hogy Justin nemcsak Janet mellét szabadította meg a textiltől. A Super Bowl-os botrányos fellépésük előtt vízszintesben is elpróbálták a koreográfiát. Majd az énekesnő kapta fel a vizet azon, hogy JD miért csak Mariah Carey-nek tud sikeres lemezt összehozni, neki pedig csak ’futottak még’ számokat ír.

A jelenleg még Ms. Jackson korábban már két alkalommal is kipróbálta a házaséletet, ám mindegyik csak lelki sebeket hagyott hátra szép élmények helyett. Először 1984-ben állt oltár elé James DeBarge énekessel, de pár év után már vésték is rá neveket a válási iratokra. Aztán 1991-ben Rene Elizondo táncos csavarta el a fejét egészen az anyakönyvvezetőig. A lagziról senki sem tudott, így a média sem babrálta őket, mégsem jött össze a csendes és boldog közös élet. Az új évezredet ismét egy bíróságon való elszakadással kezdte Janet. Talán harmadszorra majd sikerrel jár.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását