2024. május 2. - Zsigmond

Elmaradnak a koncertek, sírnak a tinik

Bill hangszálai kezdik feladni a szolgálatot, ezért egy ideig szünetel a Tokio Hotel.
2008. március 22. szombat 08:52 - Hírextra
Könnyező tinédzserek hada szomorkodott kedden este Madridban, mert elmaradt a német Tokio Hotel zenekar koncertje - adta hírül szerdán a Berliner Kurir. A német lap értesülése szerint Bill Kaulitz énekes hangszálait vírusos fertőzés támadta meg, ezért további nyugat-európai fellépéseket is el kell halasztani.

Spanyol és portugál tizenéves fiatalok már a hétvége óta táboroztak Madridban, hogy jelen lehessenek a legnépszerűbb európai tini-együttes a Tokio Hotel kedd esti buliján. A keletnémet kvartett frontembere, a 18 esztendős Bill Kaulitz azonban annyira megbetegedett, hogy a madridi koncertet le kellett fújni.

A Berliner Kurir szerdai száma arról tudósít, hogy az orvosok ágyba parancsolták a magdeburgi sztárt és március végéig nem tanácsolják, hogy erőltesse a hangszálait.

Bill betegsége miatt több svájci, portugáliai és franciaországi fellépést is törölni kellett. Egy pótkoncert dátuma azonban már ismert: július 12-én Genfben szerepel a Tokio Hotel.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását