2024. április 29. - Péter

Johnny Depp elküldte Lindsay-t

A színész szerint ráférne egy kis nyaralás, ezért felajánlotta neki saját szigetét. Lindsay Lohan alaposan kikészült az elmúlt hetekben őt ért vádak miatt. A sztárról az a hír terjedt el, hogy leszbikus, miután egy partin csókolózni látták barátnőjével, S
2008. június 5. csütörtök 10:12 - Hírextra
Johnny Depp-ben valószínűleg az atyai érzések ébredtek fel, mikor hallotta szegény Lindsay panaszait. A színész ugyanis felajánlotta, hogy a sztár Johnny saját szigetén töltsön el pár hetet, hogy kipihenje a színész lét fáradalmait.

A Karib-tenger kalózainak sztárja valóban rendelkezik egy karibi szigettel, melyet feleségével F**k Off Island névre kereszteltek. Johnny saját bevallása szerint szintén a szigeten való üdülést választja, ha már terhesnek neki a hírnévvel járó felbolydulás.

A színész egyébként az MTV Movie Awardson találkozott a szegény sorsú lánnyal, ahol Johnny két díjat is bezsebelt – egyiket Jack kapitány megformálásáért, a másikat a Sweeney Todd-ban nyújtott alakításáért. Lindsay nagyon örült a felajánlásnak, de szemtanúk szerint azon tűnődött, hogy vajon viheti-e barátnőjét, Samantha Ronson-t is?
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását