2024. május 5. - Györgyi

Kinevezték Kis Sándort

A Synexus(R) dr. Kis Sándort nevezte ki magyarországi részlegének vezetőjévé. Mostantól ő irányítja a Synexus(R) budapesti központjában zajló klinikai kísérleteket és a cég magyarországi terjeszkedését.
2008. június 11. szerda 11:43 - Hírextra
Kis Sándor tüdőgyógyász, gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a krónikus obstruktív légúti betegségek (COPD), az asztma és egyéb tüdőbetegségek gyógyításában. Nagy-Britanniában hároméves menedzserképzőt végzett.

Több nagy gyógyszeripari cégnek is dolgozott, így széles körű gyakorlatot szerzett a klinikai kísérletekben és a marketingben.

A Synexus(R) kelet-európai hálózatához tartozó magyarországi klinikai központ több nagy gyógyszergyár és számtalan kisebb cég részére végzett vizsgálatokat és készített tanulmányokat.

A Synexus(R) szívesen végez és menedzsel Magyarországon klinikai vizsgálatokat, hiszen központja több százezer beteggel léphet kapcsolatba.

A központ valamennyi munkatársa megismerkedett a helyes klinikai gyakorlattal.

A Synexus(R) háttere

A Synexus(R), amelynek központja Nagy-Britanniában, Manchesterben található, a világ legnagyobb olyan multinacionális cége, amely a klinikai vizsgálatok utolsó szakaszához toboroz pácienseket és végre is hajtja ezeket.

A Synexus(R) gyógyszeripari és biotechnológiai cégek, valamint klinikai kutató szervezetek klinikai vizsgálataihoz toboroz résztvevőket. A vizsgálatokat Nagy-Britannia, Lengyelország, Magyarország, Bulgária, India és a Dél-Afrikai Köztársaság 14 központjában hajtják végre.

A Synexus(R) úttörő szerepet játszott abban, hogy a vizsgálatokat am már ilyen központokban bonyolítják le. Korábban az elsődleges ellátást nyújtó orvosokkal szerződtek, akik átlagosan mindössze öt pácienst toboroznak és kezeltek.

A Synexus(R) szervezésében zajló vizsgálatokban jelenleg több mint tízezer beteg vesz részt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását