2024. április 30. - Katalin, Kitti

Saját gyerekét ette az elmebeteg anya

A 7 éves Ondrej Mauerovát élve sikerült kimenekíteni fogságából, mert az egyik szomszéd TV-je befogta annak a kamerának a jeleit, ami a fiú agonizálását vette fel. A fiút részben megnyúzták, szörnyeteg anyja hónapokig fogva tartotta, miközben elmebeteg ro
2008. június 20. péntek 13:47 - Hírextra
Az anya zokogott, miközben bestiális tetteit sorolta a vád képviselője a bíróság előtt.

Ondrejt és a kilenc éves bátyját, Jakubot egy ketrecbe zárták vagy hozzábilincselték őket az asztal lábához, megkínozták, megégették és derékszíjjal megverték őket.

Pokoli kínszenvedésük akkor ért véget, mikor az egyik szomszéd tévés babaőre befogta annak a kamerának a jelét, amivel a rokonok tartották szemmel a fiúkat.

A szomszéd az újszülött gyermeke helyett Ondrej meztelen leláncolt és megvert testét nézhette a képernyőn.

A rendőrök megrohamozták a házat, és a két fiún kívül még egy lányt is kiszabadítottak, aki azt állította, hogy ő a család 13 éves örökbefogadott lánya.

Később kiderült, hogy 34 éves és a kínzók egyike. A fiúk anyja azzal vádolta, a hogy kimosta az agyát: „Szörnyű dolgok történtek. Felfogtam, hogy mit tettünk, és fogalmam sincs, hogy engedhettem meg mindezt” - siránkozott az anya.

A rendőrök végül az anyát és egy másik rokont tartóztattak le. A hamis nővér, igazi nevén Barbora Skrlova, megszökött és Norvágiában fiúnak adta ki magát, de végül őt is letartóztatták.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását