2024. április 29. - Péter

Gyerekbaleset: őrizetbe vétel

Őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő okozta a halálos gyermekbalesetet csütörtökön Kerekegyházán - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.
2008. augusztus 8. péntek 10:58 - Hírextra
A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését és megtagadta a vallomást; a rendőrség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatását - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtökön 17 óra után Kerekegyháza külterületén az egyik dűlőúton egy ismeretlen egy mezőgazdasági vontatóból és az ahhoz kapcsolt két, szalmabálákkal megrakott pótkocsiból álló járműszerelvény hátsó részével elütött egy 6 éves ózdi kisfiút, aki kerékpárját tartva ott állt.

A vezető megállás, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás közben életét vesztette.
Az MTI kérdésére a rendőrség szóvivője elmondta: a gyereket a baleset helyszínéről a szülők vitték a kerekegyházi orvosi rendelőbe, ahol az orvos azonnal hívta a rohammentőt, de a gyereket már nem tudták újraéleszteni.

Mihályné Bornemisza Eleonóra megerősítette: az orvosi rendelőnél csütörtökön többen összegyűltek, ezért "a megfelelő számú rendőri erő vonult ki a helyszínre".A szóvivő hozzáfűzte: egész éjszaka zajlottak és jelenleg is folynak a meghallgatások, mert több kérdés még nem tisztázott a balesettel kapcsolatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását