2024. május 10. - Ármin, Pálma

Egészséges a csapat

Mindenki egészséges az Észak-Írország ellen szerdán 20:45-kor kezdődő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretében.
2008. november 17. hétfő 22:40 - Hírextra
Serényi Péter, a magyar szövetség (MLSZ) sajtófőnöke az MTI-nek a helyszínről elmondta, hogy Erwin Koeman szövetségi kapitány hétfő este 70 perces tréninget tartott csapatának az északír pontvadászat második helyezettjének, a Glentorannak a pályáján.

Az edzés előtt a szakember rövid megbeszélést tartott a játékosoknak és mindenkinek elmondta, nagyon fontos mérkőzés a szerdai. Koeman hangsúlyozta, hogy több alapembert kihagyott a keretből és a helyükön szereplőktől azt várja, próbálják meg kiszorítani a most hiányzókat.

Koeman külön beszélgetett Horváth Gáborral, Szalai Ádámmal, Feczesin Róberttel és Vermes Krisztiánnal.Kedden - magyar idő szerint - 19 órakor edz a csapat a szerdai mérkőzés helyszínén, a 14 ezer néző befogadására alkalmas Windsor Parkban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását