2024. május 2. - Zsigmond

Győzike spermáját akarták

Győzike őszintén vallott életéről, a sikerről és annak hátulütőiről. A Borsnak adott interjúban mindenről beszámolt, ami a sztársága alatt megesett vele. Volt itt szó spermáról, zsarolásról, vagy átverésről.
2009. január 15. csütörtök 12:39 - Hírextra
Először a Dáridóban tűnt fel 10 éve, ugyanis levélben kérte Lagzi Lajcsit, hogy felléphessen a műsorában, és ő igent mondott. Hamarosan megalakult a Romantic, s onnantól felfelé ívelt a karrierje. 1999-ben léptek fel először a zenekarral a televízióban is, s onnantól már minden pénteken szerepeltek benne. Klipjeiket előszeretettel játszották a zene csatornákon, és sok koncertjük is akadt.

Míg nem 2004-ben kidobták a TV2-től, de nem kellett sokáig szomorkodnia, mivel egy ismerőse beajánlotta az RTL Klubhoz, s azóta elmondása szerint sikerült az álmait is megvalósítania. Hamarosan műsorra tűzték a Győzike-showt, amelyben már egész családja is szerepelt, így őket is mindenki megismerhette.

A sztárság hátránya

Sokan félreismerik Győzit, azonosították a showban alakított szerepével, pedig ő sem tagadja, hogy az egy megkomponált szerep volt, amit az egész családja is felvállalt. Azért viselkedtek úgy ahogy, mert jól megfizették őket. Emiatt sok az irigye, és rengeteg vádat kap az interneten is, de szemtől-szembe még senki sem merte megmondani a véleményét róla. Szerinte az a legnehezebb ebben, hogy mindenkinek meg kell felelnie. Az irigykedők miatt egy időben pánikbeteg és depressziós volt.

Az őrült rajongók sem kerülték el a showmant. A Romantic koncertek után rendszeres volt, hogy a csinos lányok letámadták őt, valaki fizetett is volna egy éjszakáért, de olyan is akadt, aki egyenesen Győzi spermájára pályázott. De nem csak a viccesebb történetekből jutott neki ki, volt, hogy megverték, megfenyegették vagy megzsarolták.

Nem sok minden van, amit megbánt az életében, de azt mindenképp, hogy olyan emberekkel kötött barátságot, akik nem érdemelték meg. Voltak olyanok, akiket beengedett az életébe, s mégis kifosztották, és hazudtak neki. Emiatt már nem bízik meg senkiben, szerinte nem létezik igaz barátság.

A 2009 Győzike éve lesz

Nem forgatnak új részeket a Győzike-showwal, de nem panaszkodik. Nem bánja, hogy most egy kicsit lekerült a TV képernyőről, mert már kezdte soknak érezni magát. Bár az RTL Klub januárban újra műsorra tűzte a Győzike-show első évadát egy délutáni időpontban. Ideje most sincsen több, rengeteg fotózásra hívják, emellett a felkérések száma is megnőtt, többek között ő lesz egy szállodalánc reklámarca.

Győzike jött, látott és győzött. Tíz év alatt az ország egyik legismertebb celebjévé vált, mindent elért, amit csak ellehetett. Megtapasztalta a sztár élet pozitív és negatív oldalát is, ezek ellenére mégis sikeres tudott maradni, az emberek örömére vagy bánatára.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását