2024. május 4. - Mónika, Flórián

Jótékonysági tárlat és aukció beteg gyermekek javára

A Neves Kor-Társ Galéria félszáz művészének 110 alkotása kerül árverésre a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Bethesda Kórház Alapítvány részére január 31. és február 7. között. A képekből rendezett kiállítás szombat délután nyílik a belvárosi, Kossuth La
2009. január 29. csütörtök 21:40 - Hírextra
A tárlatot Harrach Péter, az Országgyűlés elnöke nyitja meg. A kiállítás anyagát Feledy Balázs művészettörténész mutatja be, majd a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által létrehozott gyergyószárhegyi gyermekotthon lakóinak műsorát láthatják az eseményen résztvevők.

Az alkotók között van Gasztonyi Kálmán, Geyer-Móricz Róbert, Gulyás László, Losonci Lilla és Ludvig Zoltán is - tájékoztatta az MTI-t az egyik szervező. A látogatók személyesen is találkozhatnak a szombaton nyíló kiállításon a képzőművészekkel, valamint az alapítványok munkatársaival.

A Neves Kor-Társ Galéria gyűjteményes tárlata február 7-ig látható, a megnyitón és a kiállítás időtartama alatt lehet licitálni a kiállított művekre, illetve megvásárolni azokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását