2024. május 18. - Erik, Alexandra

Micsoda csapat! Újabb arany a világkupán

A múlt vasárnap, Budapesten aratott diadal után szombaton, Moszkvában is a legjobbnak bizonyult a magyar férfi kardválogatott Világkupa-versenyen. A Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Lontay Balázs, Iliász Nikolász összeállítású együttes a fináléban 45-41-re ver
2009. február 14. szombat 21:52 - Hírextra
"Egymást követő két hétvégén gyakorlatilag az összes számottevő ellenfelünkkel találkoztunk, és mindegyiket sikerült legyőznünk" – utalt arra az MTI-nek nyilatkozva Decsi Tamás, hogy hat napja az oroszok, az olaszok és a franciák ellen is nyertek. A németeket ráadásul mindkétszer felülmúlták.
Az orosz fővárosban 14 csapat indult. A pénteken véget ért egyéni versenyben Lontay 15., Decsi 18., Szilágyi 20., Nemcsik Zsolt 21., Gémesi Csanád 28., Iliász Nikolász pedig 29. lett a 93 fős mezőnyben. Győzött az orosz Alekszej Jakimenko, a második helyen végzett az olasz Gianpiero Pastore, míg a dobogó harmadik fokára az ukrán Oleg Sturbabin és a német Nicolas Limbach állhatott fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását