2024. május 3. - Tímea, Irma

Eva Longoria szexvideója leszbijelenetekkel

Ezt is megéltük. A született feleség sztárjának házi szexvideója az első órában több mint egymillió letöltőt vonzott.
2009. február 25. szerda 15:59 - HírExtra
Eva Longoria a modern kor szexistennője - 157 centis magassága ellenére. Izmos alakja, feszes popsija, és dögös tekintete férfiak millióit ejtette rabul, ami meg is látszik a nézettségi adatokon. A kiszivárgott filmen nem csak párjával, a baseball-sztár Tony Parkerrel mozog félreérthetetlen pózokban, hanem a tiltott gyümölcsbe is nagy élvezettel kóstol bele, egy másik szexi hölgyemény segítségével. Eva először tagadott, aztán szégyenkezett a „rejtélyesen” kiszivárgott felvétel miatt.



Az előbbi szót azért tettük idézőjelbe, mivel a celebtörténelembe nem egy olyan eset történt, mikor valaki maga szivárogtatta ki a saját magáról készült házipornót, csakhogy népszerűsége ismét meglegyen – vagy mint ebben az esetben, az eddigi határait is túllépje. Elvégre Eva a Pepsi, a Magnum (nem a lőfegyver, hanem amit nyalni szoktak), és a Bebe reklámarca, valamint két éve a világhírű L’orealt is népszerűsíti - csak mert megérdemeljük. Számtalan férfimagazinban is pózolt, így egy ilyen filmecske pont jókor jött ahhoz, hogy neve szinte örökre fennmaradjon a bulvártörténelem színpadán.

De ne legyünk rosszmájúak. Lehet csak az említett másik hölgyemény rakta fel a videót: elvégre én is világgá kürtönlém, ha egy ilyen nővel hemperegtem volna...
Forrás: Bors / HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását