2024. május 19. - Ivó, Milán

Török Zsolt: Összefogás, március idusán

Az egység és az összefogás jellemezte az országot 1848 márciusában, az egész ország összefogott a közös ellenfél ellen - mondta Török Zsolt a Demokratikus Hálózat csütörtökön tartott ünnepi megemlékezésén, szerinte ma is ugyanilyen összefogásra lenne szük
2009. március 14. szombat 17:21 - HírExtra
A Fiumei úti sírkertben, Táncsics Mihály síremlékénél elmondott beszédében a szocialista politikus kiemelte, hogy március 14-én "béke van Magyarországon és bízom benne, hogy március 15-én (...) is békésen tudunk ünnepelni".

A képviselő arról beszélt, hogy a nehéz időkben össze kell fogni és leginkább a kisembereket kell megvédeni. A körülbelül két tucatnyi ember előtt elmondott beszédében kiemelte, hogy 1848 március 15-én össze mertek fogni a bal- és jobboldali fiatalok, ugyanúgy ma is erre van szükség. Véleménye szerint újra végig kell gondolni, hogyan lehet a közteherviselést ma is megoldani és a válság ellen közösen fellépni.

A megemlékezők, akik között megjelent Szanyi Tibor szocialista képviselő is, ezt követően virágokat helyeztek el Táncsics Mihály, József Attila és Fejtő Ferenc sírján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását