2024. május 3. - Tímea, Irma

Újabb kioktató füzet jelent meg a kormány gondozásában

Megjelent a Válságkalauz harmadik, "Tudatos vásárlás" című része - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő pénteki sajtótájékoztatóján.
2009. március 20. péntek 13:45 - HírExtra
Budai Bernadett emlékeztetett, hogy március 9-én jelent meg a kormány ingyenes kiadványsorozatának, a Válságkalauz füzeteknek az első, a munka világával foglalkozó része, a múlt héten az érdeklődők pedig kézbe vehették a vállalkozások lehetőségeit bemutató tájékoztatót.

A sorozat harmadik - utolsó előtti -, "Tudatos vásárlás" című része már elérhető - mondta a kormányszóvivő. Kiemelte: a kiadvány a pénzügyi és fogyasztói tudatosság, illetve a takarékosság területén ad tanácsokat, ismerteti a lehetőségeket, illetve olyan témákban segít eligazodni a válság idején, mint a fogyasztóvédelem, a lakásfelújítási programok, vagy a tudatos vásárlás.

A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy a kiadvány az eddigi gyakorlatnak megfelelően a postákon, a lottózókban, az APEH ügyfélszolgálatain és a nagyobb bevásárlóközpontokban is hozzáférhető.

Budai Bernadett elmondta: a következő hetekben megjelenik a sorozat utolsó része is, amely a családi költségvetés témakörét dolgozza fel.

A kiadványok mellett a válsággal kapcsolatos naprakész információk elérhetők a www.valsagkalauz.hu oldalon is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását