2024. május 3. - Tímea, Irma

Szexi ételek szexhez

Az izzadt, jóképű pasi egyik kezével szorosan öleli az ágyban fekvő, hiányos öltözetű, ziháló nőt.
2009. március 31. kedd 19:42 - HírExtra
Pezsgő

Az édes kis buborékok finoman szurkálják a bőrödet. Locsoljátok egymásra és nyaljátok le minden cseppjét! (Ehhez a játékhoz ajánlott a gumilepedő, de csinálhatjátok a zuhany alatt is.) Ha jól fel akartok előtte készülni, csinálhattok pezsgőből jégkockákat is! Ám mint mindennek, a szúrós buborékoknak is megvannak a veszélyei! Lányok vigyázat! A pénisz feje nagyon érzékeny! A bizsergető élmény mindenhol nagyon izgató, de itt akár még fájdalmas is lehet!

Menta

Kellemes hűsítő érzetet ad, különösen alkalmas orális szexhez. Ha nagyon erős, kellemetlen lehet, de az intenzitását könnyen változtathatod. Csinálhatod mentateával, mentolos cukorkával, fogkrémmel vagy rágóval. Csak vedd a szádba és bukj rá! Ha erősebb is jöhet, görgess a csiklóján/makkja hegyén mentolos cukorkát és úgy szívd! Ezzel jelentősen felgyorsíthatod az eseményeket!

Csokimáz

A jó öreg klasszikus. Nem véletlenül maradt divatban az illatos, langyos csokoládészósz. Egy kicsit tehát mindenképp dobjátok fel a következőkkel: Fogj egy ecsetet és fess a szószból magadra egy térképet. Bizony, jól érted! Valódi kincskeresést rendezhettek, ha gondosan bejelölöd az erogén állomáspontjaidat! Tegyél egy kis tejszínhabot azokra a helyekre, ahol szeretnéd, ha tovább időzne el, majd indulhat is a kalandvágyó nyelve a kincs után! Pár szem meggyel bolondíthatod meg a történetet.

Édes gyümölcsök

Nem a rágógumi és nem is az óvszer! Fogj egy lédús narancsot vagy grépfrútot, barackot vagy dinnyét és hajrá! Vegyél egy kis darabot a szádba, majd azzal vándorolj a puha bőrén! Ha végigjárod a nyakát, a melleit, a hasát… nem csak felizgulsz, de finom ízek is kényeztetnek közben. A legjobb rész, amikor a ragacsos foltok után kutatsz, ugyanis ilyenkor nagyobb szívóerőt kell bevetned!
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását