2024. április 29. - Péter

A nők több mint fele rendszeresen néz pornót

A nők is egyre szenvedélyesebb fogyasztóivá válnak a pornóipar termékeinek, derül ki a The SUN frissen végzett közvélemény-kutatásából.
2009. április 2. csütörtök 16:59 - Biga
A megkérdezett ezer olvasó bevallására alapozott döbbenetes következtetések, még a kapott értékeknél is sokatmondóbbak, annak tekintetében, hogy a kényes témáról az emberek javarésze képtelen őszintén beszélni, ahol tudja árnyalja a képet. Így mind a nők 66, mind a férfiak 88 százalékának beismert pornós szenvedélye a kapott számoknál csak nagyobb lehet.

A férfi lakosság ¼-e a hét minden napján, legalább egyszer vonul el egymagában, vagy partnerével pornófilmet nézni. A vizuális kéj szerelmeseinek egyharmada – nemtől függetlenül –18 és 25 közé tehető az életkor tekintetében. A pornónéző nők 29 százaléka középkorú, 36-45 közé tehető, ebben a korosztályban még a férfiakat is 8 százalékkal előzték meg.

Meglepő értéknek számíthat az is, hogy a pornót kedvelő férfiak 76, a nők 87 százaléka házasságban, vagy alkalmi kapcsolatban él, a fennmaradó csekély 10-20 százalék szingli.

Ez élesen ellent mond, annak az elméletnek, hogy a virtuális gyönyöröket inkább azok részesítik előnyben, akiknek igazi szexre nincs lehetőségük. Egyre inkább kooperatív jelleget ölt a maga a filmnézés is, az emberek közel 60 százaléka a film előtt vagy közben ugrik ágyba párjával.

Alapvető különbségek mutatkoznak viszont abban, hogy a nemek hogy viszonyulnak párjuk titkos, vagy teljesen bevallott szenvedélyéhez. A nők sokkal könnyebben felháborodnak, csaknem 34 százalékuk vallotta, hogy dühbe gurulnak, ha kedvesüket piszkos filmek, vagy képek nézegetésén kapják, a férfiak 15 százaléka nagy figyelmet fordít arra, hogy pornóanyagait rejtve tartsa.
Forrás: HírExtra / The SUN
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását