2024. május 20. - Bernát, Felícia

MSZP: Lendvai az egyetlen jelölt

Ellenszavazat és tartózkodás nélkül döntött úgy az MSZP jelölőbizottsága, hogy Lendvai Ildikó legyen az egyetlen jelölt a párt elnöki posztjára - közölte Hiller István, a testület elnöke, az MTI érdeklődésére péntek délután.
2009. április 3. péntek 16:40 - HírExtra
A politikus a jelölőbizottság ülése után - amelyen szavai szerint gyakorlatilag minden megye képviseltette magát - elmondta: a testület ülésén ismertette az előzményeket, többek közt azt is, hogy Lendvai Ildikó kivételével minden korábban jelölést kapott szocialista politikus visszalépett.

Hozzátette: ezután meghallgatták Lendvai Ildikót, aki a bizottság előtt ismertette az elképzeléseit, és válaszolt a kérdésekre. A testület ezután hozta meg döntését.

Hiller István hangsúlyozta: a döntés alapján egyedüli pártelnökjelöltként Lendvai Ildikó nevét terjeszti a kongresszus elé. Lendvai Ildikó tehát nem egyszerűen többségi, hanem konszenzusos jelölt is, amit jól mutat a szavazatok aránya - közölte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását