2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Szex és amerika

Ezennel kérdőre vonnék minden vallásos csoportot, keresztény családot, szervezetet és egyházat, akik a szex ellenes törvényeket annyira sürgették, hogy oszoljanak fel és vonuljanak vissza azoktól a kultúrháborúktól, melyeket Amerikában folytattak.
2009. április 11. szombat 13:12 - HírExtra
Abortuszellenes érveik olyanok, akár a szexházasság. Fellengzősségük még a nyitott szexuális életű és az extrém szexért rajongók táborát is felülmúlja, de megsúgok valamit: üzeneteik ugyanúgy tisztességtelenek és álnokok, mind a hívők és nem hívők táborában.

Szexuális szabadság Amerikában?


Sokat hallhattunk azokról a csoportokról (Amerikai családok fóruma stb.), akik az elmúlt harminc évben országszerte a legnagyobb és legfurcsább erőfeszítéseket tették a szexuális szabadság irányítására. Azonban az elmúlt néhány héten/hónapban napvilágra kerülő hírek azt sejtetik, hogy a kultúrháborúk ideje lejárt. Texasban egy csoport kezdeményezte, hogy az oktatásban tartsanak felvilágosítást, a szexuális témát illetően; Sarah Palin kampányakor, (lánya Bristol Palin, aki teherbe esett ez idő alatt) Alaszkában közzétettek egy felmérést arról, hogy kik a felnőtt tartalmak legnagyobb fogyasztói. (Lehet, hogy templomi padjainkban ülnek…)

Először azonban nézzük meg a legutóbbi tanulmányt arról, hogy milyen módon szerzik be ezeket a bizonyos felnőtteknek szánt dolgokat. A New Science magazinban található hitelkártyanyugtákról végzett tanulmány kimutatta, hogy Amerikából származik a legtöbb ilyen jellegű tranzakció, melyeket főként azok az emberek hajtanak végre, akik konzervatív beállítottságúnak vallják magukat. A legtöbb fogyasztó Utah állambeli. Igen Ez Utah! A tíz legmagasabb vásárlási aránnyal rendelkező állam közül nyolc adta le voksát az elnökválasztáskor John McCain-re, a másik kettő állam szavazata Barack Obama-ra ment.

Ebből a tanulmányból két kérdés merül fel:

A felnőtt szórakoztatás fogyasztási mintái kettéválasztják Amerikát? Vagy ennek legális használata zavarba ejtő és még vallásilag elítélendő is?

Ezt a kérdést talán a keresztényeknek saját maguknak kéne feltennie. Mitől jobbak ők, akik elmondják saját erényes példáikat a szerintük bűnösökről, akik ellen lázadnak? Egy keresztény zenész banda dalában például elhangzik az alábbi szövegrészlet: „ Senkinek nem lesz titka, senki nem hazudik majd/a dolgok melyeket nem takargatunk, eljuttatnak a magasba.”

Harc a hihető, hasznos információkért

A Texas Freedom Network a jó oldalon harcol a hihető, épelméjű és tájékoztató szexuális információk érdekében. Eljuttatja a tudást mindazoknak, akiknek szükségük van rá a Texasi iskolákban. Az Austin State Capital kezdeményezéseit lépték meg, az átfogóbb szexuális/kapcsolatokkal foglalkozó tanítások érdekében. A TFN reméli, hogy az állambeli tinédzserek időben megfelelő tájékoztatást kapnak.

Senki nem akarja látni milyen lépései vannak egy abortusznak, vagy milyen betegségekkel járhat (SDT). A cél az lenne, hogy mindenki látni akarja a nőknek készült sorozatokat, az ajtó másik oldaláról is, ahol a nők igenis elmennek és maguk akarnak abortuszokat. Az igazságot akarjuk látni, a felelős tanítás érdekében, ami fontos mind a szülők, mind pedig a tanítók részéről. Ez a későbbiekben segítséget nyújt a fiataloknak a párválasztáskor.

Kétlem, hogy ezek a rossz hírek lelassítják majd a folyamatot, melynek során arra törekednek, hogy korlátozzák az amerikaiakat minden téren, hogy kivel randevúzzunk, és kivel kerüljünk bizalmasabb kapcsolatba.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását